English
Nederlands
Mooie fietsen voor een betere wereld

Racefiets

De racefiets van Bamboosero!

Ad6 fiets met bidonDit frame is ontworpen naar de klassieke Europese racefiets geometrie. Het bamboe absorbeert trillingen extreem goed en het is geschikt voor ruw terrein. Het frame is ontworpen om stijf genoeg te zijn  en handgemaakt in Afrika. De grote range maten stelt je in staat de perfect passende fiets te kiezen. De fietsen hebben horizontale dropouts om eventueel een singlespeed te bouwen of een naafversnelling toe te passen. Een rembrug is onderdeel van het frame, maar ook schijfremmen zijn mogelijk. Eventueel zijn zelfs bagagerekjes en spatborden te monteren voor een tourfiets. De frames wegen 1,5 tot 2,5 kg, afhankelijk van de maat.

 

Voor een los frame betaalt u € 999,- inclusief B.T.W. en 5 jaar garantie. Een complete racefiets is al verkrijgbaar vanaf  € 2199,- inclusief B.T.W. en 5 jaar garantie.

Bepaal uw maat aan de hand van deze tabel en neem contact op om uw droomfiets te bestellen. Standaard is de bamboe racefiets uitgerust met een Shimano 105 groepset, maar personalisatie is natuurlijk altijd mogelijk. Zo bepaalt u zelf welke fiets úw ideale fiets is!


Leest u graag een uitgebreide review van deze fiets? Klik dan hier