English
Nederlands
Mooie fietsen voor een betere wereld

Mountainbike

Img 1037

De 29-ers zijn er!

Gemaakt voor het terrein gaat deze fiets iedere uitdaging met concurrerende hardtails op de markt aan. Getest op de tracks van Zambia, uitgevoerd met schijfremmen en een wat zwaardere constructie voor goede 'crash-tolerance'. Het bamboe absorbeert trillingen uit de ondergrond beter dan ieder ander materiaal. Ontworpen voor gebruik met een verende voorvork met 80-100mm veerweg. Dit frame is standaard uitgerust met uitsluitend kwaliteitsonderdelen (bv XT achterderailleur, 160mm schijfremmen) van topmerken (Shimano, Avid, Schwalbe en RockShox). Opties: verstelbare schijfremmen, volledig XT pakket (met verstellers, crancks, zowel voor- als achterderailleur en cassette), Ergon kurken handvatten, SPD(Combi)pedalen, Fizik zadel of leren Brooks zadel. Aan u de keus! Frames wegen 1800 tot 2700 gram, afhankelijk van de maat.

Voor een los frame betaalt u € 999,- inclusief B.T.W. en 5 jaar garantie. Een complete fiets is al verkrijgbaar vanaf  € 2199,- inclusief B.T.W. en 5 jaar garantie. 

De standaarduitrusting van deze mountainbike is 10 speed SLX. Wilt u andere opties, laat dat dan weten dan doen we u een vrijblijvende prijsopgaaf. Neem contact op!

Wilt u een singlespeed opbouwen of een MTB met naafversnelling? De MTB frames zijn ook beschikbaar met horizontale dropouts of een eccentrische trapas zodat dit mogelijk wordt. 

Wilt u meer weten? Kijk hier eens!

Testverslag

* wijzigingen voorbehouden